Savivaldybių tarybų rinkimų rezultatai: A. Sireika ir J. Kazlauskas sulaukė palaikymo iš rinkėjų

Savivaldybių tarybų rinkimų rezultatai: A. Sireika ir J. Kazlauskas sulaukė palaikymo iš rinkėjų

LKL nuotr.

Sekmadienį įvyko savivaldybių tarybų ir merų rinkimai, kuriuose sudalyvavo ne vienas gerai žinomas krepšinio pasaulio asmuo.



Legendinis treneris Jonas Kazlauskas į rinkimus Vilniaus mieste žengė su Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partija.

Jis gavo 14,739 pirmumo balsus ir sąraše liko antras bei pateko į tarybą.

Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partija Vilniuje gavo 19 mandatų.


„Šiaulių“ ekipos vyr. treneris Antanas Sireika sulaukė neįtikėtino palaikymo. Jis sulaukė 5,616 balsų ir aplenkė savo merą Artūrą Visocką.

A. Visockas metu buvo perrinktas jau pirmajame ture, o A. Sireika pateko į miesto tarybą.

Tuo metu į Utenos rajoną tarybą pateko Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ direktorius Eimantas Skersis bei sporto direktorius Žydrūnas Urbonas.

Palangos savivaldybės taryboje bus buvęs krepšininkas Renaldas Seibutis, kuris su Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partija surinko daugiausiai balsų.

R. Seibutis sąraše buvo trečias, pagal pirmumo balsus jis pakilo į antrąją vietą. Renaldas pateko į tarybą, kurioje Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partija gavo 14 mandatų.

Nesėkmingai rinkimai baigėsi treneriui Tomui Pačėsui, kuris nepateko į tarybą.

Į Šilutęs tarybą nepateko ir treneris Robertas Kuncaitis, kuris per debatus sulaukęs klausimo „Kam priklauso Krymas?“ atšovė: „De facto Rusijai“. Vėliau jis nesutiko ir pasitaisyti.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: