Lietuvos 20-mečių rinktinė pradėjo pasiruošimą Europos čempionatui

Lietuvos 20-mečių rinktinė pradėjo pasiruošimą Europos čempionatui

Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) partnerio „VS-Fitness“ sporto ir sveikatingumo centre atlikti testavimai Lietuvos U20 vaikinų rinktinės nariams. Jų metu išmatuota kojų raumenų jėga, balansas tarp raumenų, nustatyta raumenų jėga lyginama pagal atitinkamas normas.



Savo ruožtu Lietuvos U20 vaikinų rinktinė pasiruošimą Graikijoje vyksiančiam Europos čempionatui pradėjo šiandieną, stovykla Birštone.

„Rezultatai nėra blogi, kiekvienais metais vis gerėja. Aišku, bėga metai, stiprėja organizmas, gerėja treniruotumas, taip pat, kadangi ne pirmą kartą daromas testavimas, vaikinai jau įpratę, žino ko tikėtis ir dėl to gali parodyti kuo geresnį rezultatą“, – mintimis dalijosi „VS-Fitness“ kineziterapeutas Benas Blauzdžiūnas.

„VS-Fitness“ – didžiausias ir moderniausias Baltijos šalyse sporto ir sveikatingumo centras, 2017 m. kovo pradžioje atvėręs duris prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“. 7500 m2 erdvėje yra kone visa įmanoma ir reikalinga infrastruktūra sportuoti individualiai ir grupėse. 460 m2 sveikatingumo centre įdiegta moderniausia Kaune fizinės reabilitacijos įranga bei terapinis baseinas su bėgimo takeliais, dviračiais, tempimo sienelėmis.


LTU.Basketball

Video rekomendacijos: