Mokėjimo technologijų įmonė tapo „Žalgirio“ partnerė

Mokėjimo technologijų įmonė tapo „Žalgirio“ partnerė

Kauno „Žalgiris“ skelbia apie naują partnerystę su „kevin.“ – Lietuvoje ir pasaulyje veikiančia mokėjimo technologijų įmone.



Ši partnerystė natūraliai dera tarpusavyje, nes abi organizacijas sieja bendra aistra kurti inovacijas ir pirmauti savo srityse.

„Džiaugiamės suvieniję jėgas su savo srities lyderiais, pradėjusiais kelią Lietuvoje, bet jau spėjusiais plačiai įžengti į tarptautinius vandenis. Norime atkreipti ir krepšinio gerbėjų dėmesį į naujas paslaugas ir inovatyvius mokėjimų sprendimus. „kevin.“ veiklos pagrindas yra efektyvumas, o tai vienas svarbiausių elementų ir krepšinio aikštelėje“, – sako Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Jankūnas.

„kevin.“ yra inovatyvi technologijų bendrovė, kurianti pirmąjį tokio pobūdžio mokėjimų tinklą, leidžiantį atsiskaityti iš banko sąskaitos tiek fizinėse prekių ir paslaugų gavimo vietose, tiek internetu, nekeičiant pirkėjams įprastos apmokėjimo patirties. 2018 m. Lietuvoje įkurta bendrovė šiuo metu turi savo centrus Vilniuje, Varšuvoje, Londone, Berlyne, Amsterdame ir Dubajuje.


„Kauno „Žalgirį“ ir „kevin.“ vienija daug panašumų, tai – dvi lyderystės besiimančios, didelius siekius įgyvendinančios ir prie Lietuvos žinomumo prisidedančios organizacijos, kurių galutinis rezultatas yra stipriai nulemtas komandinio darbo. Ir nesvarbu, ar tai – mokėjimai, ar – žaidimas aikštelėje, įrodome, kad permąstydami galimybių ribas galime pralenkti pačius save“, – teigia Tadas Tamošiūnas, „kevin.“ vadovas ir vienas įkūrėjų.

Žengti kartu su inovacijomis „Žalgiris“ pradėjo prieš kelis metus. Vadovaujantis inovacijų strategija buvo suorganizuotas tarptautinis sporto technologijų hakatonas, vėliau įsteigta „Žalgirio“ inovacijų studija, išaugusi į „Žalgiris Ventures“ įmonę.

Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: