Nacionalinėje krepšinio akademijoje vyko „Diena su legenda”

Nacionalinėje krepšinio akademijoje vyko „Diena su legenda”

LKF nuotr.

Valdemaras Chomičius, Gintaras Einikis ir Lietuvos krepšinio federacijos projektas „Diena su legenda” aplankė Nacionalinę krepšinio akademiją (NKA) ir jos auklėtinius.



„Projektas įsivažiuoja, jaunimo komandų treneriai aktyviai bendradarbiauja ir kviečia mus į svečius. Susitikimo pradžioje truputį pabendraujame su vaikais, stengiamės juos motyvuoti, aiškinti treniruočių ir sunkaus darbo svarbą, skatiname juos, kad gerintų individualius įgūdžius, – pasakojo vienas projekto vadovų, legendinis krepšininkas Valdemaras Chomičius. – Vėliau pereiname prie praktinių užsiėmimų. Dalyvius suskirstome į dvi grupes, vieną grupę aš mokau prasiveržimų ir metimų, o kitai grupelei Gintaras demonstruoja, kaip atlikti metimą kabliu. Džiaugiuosi, kad visi projekte dalyvaujantys vaikai nuo pat pirmų minučių būna labai susikoncentravę ir sąžiningai dirba ties tais technikos elementais, kuriuos jiems labiausiai reikia tobulinti.”

„Labai džiaugiamės, jog federacija prisideda prie jaunųjų krepšininkų tobulėjimo ir leidžia iš arčiau susipažinti su tokiais Lietuvai nusipelniusiais krepšininkais. Vaikų atgalinis ryšys yra labai teigiamas, tikimės jog panašių projektų vyks ir ateityje“, – sakė NKA direktorius Audronis Jančiauskas.

LTU.Basketball

Video rekomendacijos: