E. Ulanovas: „Šaro sprendimas galutinai prisidėjo prie mano pasirinkimo“ (M. Grigonio komentaras)

Penktadienį Palangoje Lietuvos vyrų rinktinės krepšininkai renkasi į pasiruošimo stovyklą Palangoje. Čia atvyksta 13 krepšininkų.



Tarp kandidatų - ir prie Stambulo „Fenerbahce“ ekipos prisijungęs Edgaras Ulanovas.

Puolėjas atskleidė, kad Šarūno Jasikevičiaus sprendimas krautis lagaminus paskatino ir jį padaryti tą patį.

„Žingsnis jau padėtas, ir atgal nebereikia žvalgytis. Manau, kad dar ateityje pasiilgimas pasijus labiau: namai, Lietuva, draugai. Baimių nėra, tik smalsu. Jaučiuosi pilnai pasiruošęs pradėti legionieriaus karjerą.


Kalbant apie „Fenerbahce“, tai žaisti tokioje komandoje yra ne tik malonumas, bet ir iššūkis. Sezono eigoje paaiškės, jei viskas bus gerai, pasidžiaugsim, jei nepasiseks – liūdėsim.

„Fenerbahče“ pirmi parodė rimtą susidomėjimą, paskambino treneris Igoris Kokoškovas ir pasakė konkrečiai viską. Tas labai patiko“, - teigė atletas.

Krepšininkas patvirtino, kad įtakos sprendimui išvykti iš Kauno turėjo Š. Jasikevičiaus persikėlimas į „Barcelona“ klubą.

„Neslėpsiu, bet laukiau Šaro sprendimo ir jis galutinai prisidėjo prie mano pasirinkimo. Tikiu, kad „Žalgirio“ ateitis vis dar šviesi. Bus velniškai jiems įdomus sezonas. Taip pat bus smalsu stebėti, kaip Jasikevičiui seksis Barselonoje“, - kalbėjo Ulė.

***

Tuo tarpu žalgirietis Marius Grigonis pasidžiaugė, jog po karantino pagaliau galės pilna jėga sportuoti su gerai žinoma kompanija.

„Tikiuosi, kad šioje stovykloje gerai pasportuosime ir pabūsime su visais. Traumos padarinių nebejaučiu, nieko neskauda, tas labai džiugina.


Daug kas yra ilgai nežaidęs, įdomu, kaip visi atrodys. Tikiuosi, kad visiems nereiks ilgai įeiti į sportinę formą“, - teigė krepšininkas.

Atletas pasisakė apie permainas „Žalgiryje“.

„Man irgi kyla klausimas, kokia komanda būsime. Dabar ir trenerių nėra, ir žaidėjų, bet tikiuosi, jog viskas bus gerai. Į viską žvelgti reikia pozityviai. Žiūrėsime, ką suras, kol kas tiek pat žinau kiek jūs“, - pasakojo M. Grigonis.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: