M. Kalnietis: „Tai bus gera įžanga prieš artėjantį sezoną“

FIBA nuotr.

13 Lietuvos rinktinės krepšininkų ir trenerių štabas su Dariumi Maskoliūnu priešakyje penktadienį pradėjo rinktis Palangoje, „Vanagupės“ viešbutyje, kur prasideda dviejų savaičių mini stovykla.



Čia krepšininkai gerins fizinį pasiruošimą ir tarpusavio supratimą, o stovyklą vainikuos draugiškas turnyras Estijoje liepos 24-25 dienomis. Čia Dariaus Maskoliūno auklėtiniai susikaus su kaimynais iš Baltijos šalių.

Rinktinės kapitonas Mantas Kalnietis į rinktinės stovyklą atvyko su didžiuliu entuziazmu.

„Į rinktinės stovyklą atvykau pasportuoti, nes ilgai nebuvo sportuota komandiškai. Su sveikata viskas gerai, sportavau su žalgiriečiais, nes buvau prie jų prisijungęs, bet tai nėra tas pats, kas komandinės treniruotės.


Bus gera proga suprasti, ko nori treneris. Tai aktualu mums, kurie nežaidžia „Žalgiryje“. Aišku, tai bus ir gera įžanga prieš artėjantį sezoną“, – kalbėjo įžaidėjas.

Šįkart rinktinės stovykloje nėra Jono Mačiulio, nei Mindaugo Kuzminsko.

„Žmonės keičiasi, nieko nepakeisi. Svarbiausia, kad nuotaikos geros. Brolis pamatė kandidatų sąrašą ir pradėjo juoktis bei sako: dar kažką ir iš archyvo paėmė.

Kalbant apie trijulių kovas. Tai buvo įdomu pamatyti. Mačiulis juda gerai, patys matėte. Išsiskiria iš visų stipriai. Pats išbandyti trijulių krepšinio nežadu, nes nemoku“, - šypsodamas teigė krepšininkas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: