D. Maskoliūno kvietimo į rinktinę nesulaukęs D. Motiejūnas – nusivylęs: „Galbūt aš nebe to lygio?“

Vasarą Lietuvoje leidęs Donatas Motiejūnas atskleidė, kad laukė Lietuvos rinktinės atstovų signalo dėl dalyvavimo draugiškame turnyre Estijoje, tačiau rinktinės pasirodymą teko stebėti per televizoriaus ekraną.



D-Mo pripažino, jog toks trenerių štabo sprendimas jį nuvylė. Tai jis atskleidė Tomo Langvinio vedamoje laidoje „Nematoma pusė“.

„Kaip ir sakiau, žinutės nesulaukiau, skambučio nesulaukiau, o telefono numerio nepasikeičiau. Skaičiau, kad komanda yra jauninama, bet Eimantas Bendžius yra mano metų, Mantas Kalnietis – žymiai vyresnis, o Artūras Gudaitis – dviem metais jaunesnis. Gal, sakau, man nebėra vietos ir nebebus?“ – retoriškai klausė D. Motiejūnas.

Paskutinį sykį D. Motiejūnas rinktinės marškinėlius vilkėjo šių metų vasarį ir Europos čempionato atrankos rungtynėse su Belgija ir Čekija rinko po 13,5 taško bei 11 naudingumo balų.


Lietuvis taip pat papasakojo, kad veikiausiai karjerą toliau tęs Kinijoje. Pasak mūsiškio, juo domisi 5 Kinijos komandos.

Anot jo, Kinijos lyga artimiausiu metu paskelbs naujus varžybų vykdymo įstatus, kurių nekantriai laukia tiek klubai, tiek žaidėjai.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: