V. Gedvilas: „K. Maksvyčio kandidatūra buvo pritarta vienbalsiai“ (Aiškėja galimi K. Maksvyčio asistentai)

V. Gedvilas: „K. Maksvyčio kandidatūra buvo pritarta vienbalsiai“ (Aiškėja galimi K. Maksvyčio asistentai)

Jau pirmajame naujojo prezidento Vydo Gedvilo vadovaujamos Lietuvos krepšinio federacijos Vykdomojo komiteto posėdyje patvirtinti nauji šalies vyrų ir moterų krepšinio rinktinių treneriai.



Lietuvos vyrų rinktinės vaitas patikėtas 44 metų Permės „Parma“ strategui Kaziui Maksvyčiui, o moterų nacionalinę komandą treniruos 58 metų Rimantas Grigas.

Naujasis LKF prezidentas Vydas Gedvilas pasidžiaugė naujais rinktinės treneriais.

„Kitų pasiūlymų nebuvo nei dėl Rimanto Grigo, nei dėl Kazio Maksvyčio. Manau, kad gerai pasirinkome. Kazys prisistatė nuotoliniu būdu, o su „Parma“ yra viskas suderinta. Klubas išleis trenerį. K. Maksvytis atsakė į visus klausimus, o jo kandidatūra buvo pritarta vienbalsiai. Tas pats buvo ir su Rimantu Grigu“, - pasakojo V. Gedvilas.


Tuo metu LKF generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas atskleidė, kad K. Maksvytis savo trenerių štabe norėtų matyti 4-5 padėjėjus.

„Kazys yra numatęs savo asistentus, kurios įvardinti turėtų artimiausiu metu. Faktas, kad štabas bus platesnis, kadangi jis nori 4-5 asistentu“, - teigė M. Balčiūnas.

Tarp kandidatų papildyti K. Maksvyčio štabą minimos Gintaro Krapiko, Mindaugo Brazio, Gintaro Kadžiulio, Kęstučio Kemzūros, Beno Matkevičiaus ir Evaldo Beržininkaičio pavardės.

Tuo metu DELFI.lt informuoja, kad rinktinės štabą gali papildyti ir dabartinis Vilniaus „Ryto“ strategas Giedrius Žibėnas.

Tuo metu moterų rinktinės treneris Rimantas Grigas atsakė į Vido Mačiulio klausimus.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: