K. Maksvytis: „Džiaugiamės pergale prieš stiprią komandą“ (VIDEO)

K. Maksvytis: „Džiaugiamės pergale prieš stiprią komandą“ (VIDEO)

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė (7-1) paskutiniajame mače prieš Europos čempionatą iškovojo dar vieną pergalę.



Kazio Maksvyčio auklėtiniai Kaune 90:73 (22:21, 17:15, 32:15, 19:22) pasaulio čempionato atrankos rungtynėse parklupdė Juodkalnijos (5-3) rinktinę ir žengė dar vieną žingsnį link patekimo į 2023 m. planetos pirmenybes.

Po mačo rinktinės vyr. treneris K. Maksvytis apžvelgė visą pasirengimo ciklą

„Džiaugiamės pergale prieš stiprią komandą. Antroji rungtynių pusė buvo geresnė nei pirmoji. Tačiau vis tiek esu patenkintas iškovota pergale. Dabar yra 7-1 yra turime geras galimybes patekti į pasaulio čempionatą.


Sunkiau sekasi žaisti prie metančius aukštaūgius, tai per kelias dienas reikia pasigerinti, nes būtent pirmoji dvikova ir bus tokia prieš slovėnus. Dar yra kur dirbti. O pasiruošimą užbaigėme būdami visi sveiki“, – kalbėjo K. Maksvytis.

Treneris pakomentavo, kodėl atsisakė Gyčio Masiulio paslaugų.

„Padėkojome Gyčiui Masiuliui. Ilgai svarstėme, bet vešimės tuos žaidėjus, kurie pasirengimo metu žaidė stabiliau ir to nusipelnė.

Šiuo atveju Mindaugas Kuzminskas įsiliejo labai gerai po traumos. Martynas Echodas įrodė, kad gali kietai žaisti. Tas pats Eigirdas irgi atrodė gerai.  Labai gaila, visi trylika yra verti, bet reikėjo pasirinkti kažką“, - atskleidė K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: