Europos čempionas N. Šabalkinas po konflikto su taksi vairuotoju pakliuvo medikų globon

Europos čempionas N. Šabalkinas po konflikto su taksi vairuotoju pakliuvo medikų globon

lokobasket.com nuotr.

2007 metų Europos čempionas Rusijos rinktinės gretose Nikita Šabalkinas atsidūrė medikų globoje po to, kai Maskvos centre jį partrenkė automobilis.



Incidentas įvyko pėsčiųjų perėjoje, kai 34-erių buvęs krepšininkas padarė pastabą taksi vairuotojui bei spyrė automobiliui.

N.Šabalkinas nespėjo kirsti gatvės, kol neužgeso tai leidžiantis šviesoforo signalas, kas nepatiko taksi vairuotojui, kuris pajudėjo iš vietos. Pėstysis spyrė automobiliui, o vairuotojas padidino greitį ir kurį laiką pratempė buvusį sportininką ant variklio dangčio, o po to pasišalino iš įvykio vietos.

N.Šabalkinas pateko į medikų rankas, o vairuotojas netrukus pats kreipėsi į policiją teigdamas, kad nukentėjusysis pats yra įvykio kaltininkas bei buvo neblaivus.


Vėliau buvęs krepšininkas prisipažino, kad pats buvo kaltas, nors ir pasmerkė per šiurkščiai pasielgusį vairuotoją, o taip pat palinkėjo visiems laikytis eismo taisyklių.

N.Šabalkinas su Rusijos rinktine 2007 metais triumfavo Europos čempionate Ispanijoje, o Lietuvoje vykusiame "Eurobasket 2011" pasipuošė bronzos medaliu.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: