A. Trinchieri: „Mane labai nustebino tokie švilpukai ir toks teisėjavimas“

A. Trinchieri: „Mane labai nustebino tokie švilpukai ir toks teisėjavimas“

Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ (14-12) įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“ (22-3).



Georgios Vovoro kariauna gausiai susirinkusių uostamiesčio sirgalių akivaizdoje po dviejų pratęsimų 114:112 (19:19, 19:21, 23:11, 26:36, 14:14, 13:11) parbloškė Lietuvos čempionus ir pratęsė savo pergalių seriją iki aštuonių, tuo pačiu nutraukdami kauniečių fiksuotą keturiolikos laimėjimų atkarpą.

Po mačo „Žalgirio“ vyr. treneris Andrea Trinchieri piktinosi teisėjų darbu.

„Tai buvo gera kova. Šįkart nežaidėme taip, kaip turėjome, bet mano komanda turėjo puikią dvasią, nenorėjo pralaimėti. Sugebėjome grįžti, pirmauti, bet „Neptūnas“ pataikė sunkius metimus, mes buvome vis tiek arti.


Aš atvykau į krepšinio šalį, bet esu šiek tiek sunerimęs dėl tokių rungtynių. Maniau, kad vaidyba yra dalykas, kurį galima atpažinti. Tokiose rungtynėse padarėme 38 pražangas, o jie padarė 29 pražangas. Techninė pražanga žaidėjui, kuris kalba su manimi? Buvo neįtikėtina vaidyba, tuomet jis kalbėjosi su manimi, nes yra labai mandagus vyrukas. Tai man yra didžiulis siurprizas. Mane labai nustebino tokie švilpukai ir toks teisėjavimas. Tai yra tai, ko aš tikrai nesitikėjau“, - kalbėjo A. Trinchieri.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: