Vandensvydį išbandę žalgiriečiai surengė treniruotę „Žalgirio“ arenos baseine (VIDEO)

Vandensvydį išbandę žalgiriečiai surengė treniruotę „Žalgirio“ arenos baseine (VIDEO)

Poros laisvų dienų sulaukę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sugrįžo į treniruotes. Tiesa, pirmoji buvo kiek kitokia nei įprasta – žalgiriečiai sportavo „Žalgirio“ arenos baseine.



Poilsio Lietuvos čempionai sulaukė, nes tarp dvejų „Betsafe-LKL“ rungtynių susidarė aštuonių dienų tarpas. Praėjusį sekmadienį kauniečiai sutriuškino Jonavos „CBet“ komandą, o pirmadienį, balandžio 29 d., „Žalgirio“ arenoje jų laukia dvikova su Mažeikių „M Basket–Delamode“ ekipa.

Trečiadienį žalgiriečių treniruotė buvo patikėta fizinio rengimo treneriams Justinui Grainiui ir Nerijui Navickui. Po trumpo apšilimo „Žalgirio“ arenos treniruočių salėje komanda patraukė į „Žalgirio“ arenos baseiną, kuriame tęsė fizinio aktyvumo reikalaujančias pratybas.

Treniruotės pabaigoje žalgiriečiai pasiskirstė į jaunimo ir vyresniųjų komandas ir susirungė improvizuotame vandensvydžio mače.


„Buvo tikrai smagu. Pakeitėme aplinką, išeidami iš krepšinio aikštelės. Pasportavome dviem grupėmis, pasidarėme pratimų, o treniruotės pabaigoje aiškinomės jėgas vandensvydyje, – sakė Dovydas Giedraitis. – Šiaip plaukikas geras nesu, bet patinka sūkurinės vonios, pirtys. Mėgstu jas pakaitalioti: tiek sauną, tiek drėgnesnę, tiek turkišką.“

Apsilankymu „Žalgirio“ arenos baseine džiaugėsi ir komandos naujokas Demetre Riversas.

„Tai buvo tikrai įdomi atsistatymo treniruotė. Atlikome darbą baseine ir sužaidėme tikrai kovingą vandensvydžio mačą. Buvau vyresniųjų komandoje, kurioje tikrai stipriai pasirodė Rolandas Šmitas, o pats mačas baigėsi lygiosiomis, todėl turėsime jį pratęsti kitą kartą“, – sakė D.Riversas.

Ketvirtadienį žalgiriečiai jau grįžo į krepšinio aikštelę ir tęsė pasiruošimą likusioms „Betsafe-LKL“ reguliariojo sezono kovoms.

Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: