K.C. Riversas atidavė duoklę „Žalgirio“ fanams: „Jie yra geriausi, nes jiem kiekvienas mačas yra lyg šventė“

Kitą sezoną Kauno „Žalgirio“ gretose nebematysime amerikiečio K.C. Riverso.



Krepšininkas pasirašė metų sutartį su Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipa, kurioje taip pat rungtyniaus lietuvis Artūras Gudaitis.

Praėjusiame sezone 33 metų 196 cm ūgio K.C. Riversas Eurolygoje vidutiniškai rinkdavo 9,3 taško.

Rusijos spaudai jis atskleidė, kad per savo karjerą matė daug skirtingų sirgalių, bet labiausiai jam įstrigo palaikymas Lietuvos komandoje.


„Nebūsiu originalus, paminėsiu Kauno „Žalgirio“ sirgalius. Jiems kiekviena Eurolygos dvikova yra lyg šventė. Jie palaiko komandą ir kai ji laimi, ir kai pralaimi. Kaune visada susirenka pilna arena, lietuviai gyvena krepšiniu, didelė grupė sirgalių mus sekė visoje Europoje. Tai tikrai šaunu.

Stiprią palaikymo grupę turi ir „Crvena zvezda“. Jie labai garsūs. „Zenit“ sirgaliai irgi puikūs. Kai prieš pandemiją teko žaisti Sankt Peterburge, palaikymas arenoje paliko tikrai gerą įspūdį. Panašaus palaikymo tikiuosi sulaukti ir šiame sezone. Labai norėčiau, kad sezoną galėtume pradėti kartu su ekipos sirgaliais“, - pasakojo K.C. Riversas.

Primename, kad kiek anksčiau amerikietis socialiniame tinkle išplatino žinutę, kurioje padėkojo už suteiktą galimybę bei grąžintą motyvaciją.

„Noriu padėkoti „Žalgiriui“ ir Šarūnui Jasikevičiui už galimybę sugrįžti į Eurolygą, už suteiktą motyvaciją vėl pajusti aistrą ir jaudulį dėl krepšinio. Taip pat noriu padėkoti „Žalgirio“ sirgaliams. Jie yra vieni geriausių pasaulyje! Dabar pradėjau naują kelionę, tačiau „Žalgiriui“ vis dar jaučiu meilę“, - rašė K.C. Riversas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: