M. Grigonio atsakas komentatoriams: nemanau, kad parsiduočiau „Rytui“ (VIDEO)

Nenumaldomai artėjant klubų sezonui, Lietuvos krepšinio rinktinė skaičiuoja paskutines atostogų dienas. Kai kurie jų laiką skiria poilsiui prie jūros, kiti – intensyviai ruošia kūną artėjančioms įvairių pasaulio lygų kovoms.



Geriausi Lietuvos krepšininkai liepos mėnesį buvo susirinkę į dviejų savaičių trukmės stovyklą, kurios metu ne tik atgavo po karantino kritusią formą, bet ir sutiko dalyvauti Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) rėmėjų turinio projektuose.

Pirmajame pagrindinio rinktinės rėmėjo „Betsafe“ iššūkio „Pikti komentarai“ epizode pasirodė Mantas Kalnietis ir Marekas Blaževičius, o antrajame prieš negailestingų komentatorių teismą stojo Artūras Gudaitis ir Marius Grigonis.

Krepšininkai į komentarus reagavo skirtingai: Kauno „Žalgirio“ gynėjas M. Grigonis į komentarus reagavo linksmai ir nevengė pasijuokti tiek iš komentaro, tiek iš savęs, o šiemet Sankt Peterburgo „Zenit“ garbę ginsiantis A. Gudaitis į anonimų komentarus atsakė pasitelkdamas šaltą protą ir argumentus.


Iššūkio metu žaidėjai sulaukė kritikos ir dėl išvaizdos, ir dėl asmeninių įgūdžių, ir dėl karjeros pasirinkimų.

„Darau taip, kaip man atrodo geriausia ir neklausau kitų – manau, kad tai ir parodo, kokie tie mano „kiaušai“, – į anonimo teiginį atsakė A. Gudaitis.

Vienas iš komentatorių nenorėjo sutikti, jog M. Grigonis ir jo buvęs komandos draugas klube Edgaras Ulanovas yra tarp 5 geriausių Lietuvos krepšininkų šiuo metu bei įvardijo, jog vienas vos pabėga, o kitas traumuotas visą sezoną. Į tai gynėjas atsakė su šypsena: „Na, vadinasi, bent jau aš pabėgu“, – gerą komentaro pusę įžvelgė jis.

Skaitydamas kitą komentarą, „Žalgirio“ gynėjas sulaukė abejonių dėl ištikimybės dabartiniam klubui. Į tai M. Grigonis nedvejodamas atsakė, jog nei į „Rytą“, nei į kokį Rusijos klubą neitų.

Šiuos ir kitus krepšininkų atsakymus į komentatorių kritiką žiūrėk „Betsafe“ krepšinio ekspertų vaizdo įraše:





Alfa.lt

Video rekomendacijos: