„Žalgirio“ fanai apie N. Hayeso išvykimą: „Šaro kariaunos pabaiga“

„Žalgirio“ fanai apie N. Hayeso išvykimą: „Šaro kariaunos pabaiga“

Kauno „Žalgiris“ prieš savaitę atsisveikino su Nigeliu Hayesu, kuris išvyko į JAV bei kitą sezoną LKL čempionų marškinėlių nebevilkės.



Per dvejus metus Kaune N.Hayesas užsirekomendavo ne tik kaip kruopščiai lietuvių kalbos mokęsis žalgirietis, bet kaip ir puikiai su komandos draugais sutaręs žmogus. Pats žaidėjas aiškino, kad „Žalgiryje“ atrado nuostabią komandinę atmosferą.

„Šios komandos aplinka primena koledžą: visi sutaria su vienas kitu, mėgaujasi būdami kartu. Retai pamatysi tokį brolišką ryšį profesionaliose komandose. Jankio pasiilgsiu labiausiai. Nėra nieko linksmiau, kaip su manimi angliškai kalbantis Jankis. Man patinka, kai jis nešvariai kalba per rungtynes. Tai – pats geriausias dalykas“, – teigė N.Hayesas.

Po šios žinios „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje dėkojo krepšininkui, o kiti peikė krepšininko pasirinkimą palikti ekipą.


Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Grigonis, Walkupas, Nigel jau out, labai pasiilgsiu jų!“, - teigė sirgalius Yun Zhao

„Pramoko lietuviu kalbos ir isvare kitu kalbu mokintis“, - rėžė fanas Arūnas.

„Šaro kariaunos pabaiga“, - konstatavo Samanta.

„Kažkoks keistuolis, tik laimėjo, nei pašvente, nei pasidžiaugė, grizo namo, susikrovė daiktus ir isvyko. Toks jausmas, kad tik ir laukė, kad greičiau ištrūkti iš kančių“, - rašė fanas Nerijus.

„Ačiū už puikų žaidimą!“, - dėkojo Agnė.

„Tai kas liks tame Žalgirį? Manau, kad kitas sezonas nieko gero nežada“, - savo mintis išdėstė Andrius.


„Didžiulis Ačiū jam, kad prisidėjo prie ŽALGIRIO bei kad prisidėjo prie pergalių!“, - dėkojo Kamilė.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: