Ispanijos tenisininkas pasibaisėjo Šaro žodžiais: „Apgailėtina. Noriu tikėti, kad jis pajuokavo“

Ispanijos tenisininkas pasibaisėjo Šaro žodžiais: „Apgailėtina. Noriu tikėti, kad jis pajuokavo“

Barcelona ir Stopkadras nuotr.

Sekmadienį Šarūno Jasikevičiaus treniruojama "Barcelona" žaidė Ispanijos čempionato rungtynes, kuriose po pratęsimo 95:96 nusileido Manresos BAXI ekipai.



Po šio mačo Šaras spaudos konferencijoje pasisakė, ką galvoja apie koronavirusą.

"Visi interpretuoja šiuos žodžius kaip nori, bet jeigu prieš 10 metų man pasakytų, kad man yra toks virusas, tai Lietuvoje išgertume dvi taureles arbatos ir sekančią dieną eitume į darbą. Taip būtų, jei nebūtų užkurtas toks reikalas kaip omikronai, deltakronai, kovidai ir taip toliau. Nežinau, kam čia šis dalykas reikalingas, bet su daug kuo nesutinku.

Kiekvieną sykį, kuomet tai pasisakau, niekur nematau, kad tai būtų išspausdinta. Spėju, jog ne visiems tai yra naudinga", – kalbėjo Š. Jasikevičius.


Į šiuos žodžius sureagavo ir Ispanijos tenisininkas Feliciano Lopezas, kuris paprieštaravo lietuviui.

"Apgailėtina ir nepagarbu... Neatsakingas Šaro požiūris. Noriu tikėti, kad jis pajuokavo ir tai nėra jo tikras požiūris į pandemiją. Pats visada raginu saugoti save ir kitus", - trumpa žinutė pasidalijo F. Lopezas

Primename, kad 40-metis F. Lopezas yra profesionalus Ispanijos tenisininkas bei olimpietis. Aukščiausia jo vieta ATP reitinge buvo dvidešimtoji.

Verta paminėti, kad Š. Jasikevičius COVID-19 jau sirgo du kartus. Pirmą sykį šia liga jis buvo užsikrėtęs dar praėjusio sezono pradžioje bei jautė silpnus simptomus. Antrą kartą Šaras nejautė jokių simptomų.

Pats Šaras yra pasiskiepijęs.








Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: