„Heat“ krepšininkai surengė pirmą treniruotę (U. Haslemo komentaras)

Praėjus dviem mėnesiams, kai buvo sustabdytas Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) čempionatas, Majamio „Heat“ krepšininkai surengė pirmą treniruotę.



NBA vadovybė nuo praėjusio penktadienio leido ekipoms atverti treniruočių centrus tuose regionuose, kuriuose tam neprieštarauja vietos valdžia. Majamio klubas savo treniruočių bazę atrakino trečiadienį. Kaip teigia „CBS Miami“, buvo nupręsta, kad treniruotėje vienu metu gali būti ne daugiau keturių žaidėjų. Kiekvienam skirtas atskiras krepšys ir antiseptiku nupurkštas kamuolys. Visi, kurie padeda krepšininkams per treniruotes, privalo būti su medicinine kauke ir pirštinėmis.

„Iš pradžių jaučiausi nuostabiai, vėl atlikau savo metimus. Tai kaip važiuoti dviračiu, - klubo svetainė cituoja komandos kapitono Udoniso Haslemo žodžius. – Paskui kiek pavargau. Pradėjo skaudėti kojas. Nesvarbu, kaip nuoširdžiai tu treniruojiesi ar ką nors darai, niekas tavo kojoms nesuteiks tokio jausmo kaip rungtynės. Bet to ir tikėjausi. Mes dar niekad nesame turėję tokios ilgos pertraukos“.

Laukiama, kad Majamio klubas savo treniruočių bazę atvers tris kartus per savaitę.





Alfa.lt

Video rekomendacijos: