L. Ballas: Z. Williamsonas be Lonzo tiesiog bėgiotų ir šokinėtų, K. Kuzmą taip pat sukūrė Lonzo

Garsiosios Ballų šeimos galva LaVaras tęsia savo sūnų aukštinimo kalbas. Šį kartą šoumenas pareiškė, kad Naujojo Orleano "Pelicans" NBA naujokų biržoje pirmuoju šaukimu pasirinktas Zionas Williamsonas nieko nepadarytų, jei į komandą iš Los Andželo "Lakers" nebūtų perėjęs Lonzo Ballas.



O ir "Lakers" savo laiku Kyle'ą Kuzmą taip pat "sukūrė" jo sūnus.

"Patraukite mano berniuką iš žaidimo ir pamatysite, koks bus triukšmas, - teigia LaVaras. - Gali būti, kad Zionas iki šiol nebūtų grįžęs į rikiuotę.

Nesvarbu, kaip greitai tu bėgioji ar kaip aukštai šokinėji, jei nėra, kas tau perduoda kamuolį, ką tu darysi? Tiesiog bėgiosi ir šokinėsi.


Pažiūrėkite, kas nutiko su Kyle'u Kuzma šiame sezone. Jie galvojo, kad aš išprotėjau, kai sakydavau, kad Kuzmą sukūrė Lonzo".

Vyriausiąjį LaVaro sūnų Lonzo "Lakers" NBA 2017 metų naujokų biržoje pasirinko antruoju šaukimu, o vasarą jį ir kitus talentingus krepšininkus iškeitė į lygos superžvaigždę Anthony Davisą.

Šiame NBA lygos sezone 22 metų 198 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 32 minutes pelno 12,4 taško (38,4 proc. trit.), atkovoja 6,2 bei perima 1,4 kamuolio ir atlieka po 7 rezultatyvius perdavimus.

Didžiąją debiutinio sezono dalį dėl kelio traumos praleidęs Z.Williamsonas pateisino į jį dėtas viltis. 19 metų 201 cm ūgio puolėjas sužaidė 19 rungtynių, vidutiniškai per 30 minučių įmesdavo 23,6 taško, sugriebdavo 6,8 atšokusio kamuolio ir atlikdavo 2,2 rezultatyvaus perdavimo.

"Lakers" tarpusezonyje sustiprinus sudėtį K.Kuzmosvaidmuo iš tiesų tapo ne toks svarbus, o aikštelėje praleidžiamų minučių skaičius suažėjo nuo 33 iki 25. Šiame sezone 24 metų 206 cm ūgio puolėjas per mačą renka 12,3 taško, atkovoja 4,5 kamuolio ir atlieka 1,3 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: