J. Williamsas: LeBronas iš „Lakers“ didžiųjų žaidėjų galėtų pranokti nebent J. Westą

Garsus ESPN krepšinio analitikas Jay Williamsas mano, kad NBA lygos superžvaigždė ir Los Andželo "Lakers" lyderis turi laimėti bent du čempiono titulus su Kalifornijos komanda, kad galėtų tapti vienu didžiųjų klubo žaidėjų.



"Kad taptu vienų didžiųjų" žaidėjų "Lakers" istorijoje, LeBronas su komanda privalo iškovoti kelis čempiono titulus, - teigia J.Williamsas. - Jam niekaip neaplenkti Kareemo, kuris su "Lakers:" turi penkis titulus. Niekaip neaplenkti Kobe Bryanto su penkiais titulais, Magico Johnsono su penkiais titulais, Shaquille'o O'Nealo su trimis.

Vienintelis, kurį LeBronas galėtų užtemdyti, yra Jerry Westas. Tačiau Westas visą savo karjerą praleido "Lakers" ir beveik kiekvieną sezoną dalyvavo "Visų žvaigždžių" rungtynėse. LeBronas galėtų jį pranokti, tačiau turėtų laimėti du čempiono titulus per dvejus artimiausius metus."

Šiame NBA lygos sezone 35 metų 203 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 35 minutes renka 25,7 taško, atkovoja 7,9 bei perima 1,2 kamuolio ir atlieka 10,6 rezultatyvaus perdavimo.


Pačio J.Williamso karjera susiklostė nesėkmingai. 2002 metų NBA naujokų biržoje jį aplenkė tik legendinis Yao Mingas, tačiau gynėjas Čikagos "Bulls" gretose praleido vos vieną sezoną, ir tuo jo pasirodymas lygoje baigėsi.






Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: