D. Sabonio bendraklubis: noriu, kad mano vardas būtų įrašytas kartu su visų laikų geriausiais

Kaip jau rašėme, Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) komandos įdėmiai seka situaciją su Domanto Sabonio bendraklubiu ir geru bičiuliu Indianos "Pacers" ekipoje Victoru Oladipo. Skelbiama, kad gynėju labiausiai domisi Niujorko "Knicks" ir Bruklino "Nets" komandos.



Nigerijos kilmės amerikiečio kontraktas baigiasi 2021 metais, o praėjusią vasarą krepšininkas atsisakė "Pacers" siūlyto naujo ketverių metų 80 mln. dolerių vertės kontrakto, tačiau anksčiau buvo pranešama, kad klubas padarys viską, jog išlaikytų jį savo gretose.

Pats krepšininkas papasakojo, kas jį motyvuoja sugrįžimui po keturgalvio šlaunies raumens plyšimo bei kelio traumų išsigydymo.

"Noriu, kad mano vardas būtų įrašytas kartu su visų laikų geriausiais, - teigia V.Oladipo. - Kai patyriau traumą, nenustojau dirbti. Tai dar ne mano karjeros pabaiga.


Turbūt manote, kad kelis - tik nedidelė kliūtis kelyje. Bet kažkas sykį man pasakė: "Jei kelias, kuriuo tu eini, pernelyg lengvas, tu eini ne tuo keliu." Todėl man patinka vadinti tai "nedidele kliūtimi kelyje".

Man dar teks daug ką įrodyti. Noriu, kad visas pasaulis įsimintų mano vardą. Štai dėl ko darau tai. Būtent dėl to sugrįžęs būsiu stipresnis, nei bet kada anksčiau."

V.Oladipo į Indianapolį atvyko 2017 metais kartu su D.Saboniu iš Oklahomos "Thunder" klubo mainais į lygos žvaigždę Paulą George'ą.

Dėl traumų V.Oladipo praleido praėjusio sezono pabaigą bei didžiąją dalį šio, tad iki varžybų sustabdymo dėl koronaviruso pandemijos spėjo sužaisti vos 13 rungtynių, kurioje neparodė tikrųjų savo galimybių.

27 metų 193 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 26 minutes rinko 13,7 taško, atkovojo 3,2 kamuolio ir atliko po 3 rezultatyvius perdavimus.






Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: