J.R. Smithas: LeBronas visiškai nepanašus į M. Jordaną ir Kobe, negalima lyginti tigro ir liūto

Penkiolika sezonų NBA lygoje praleidęs bei 2016 metais čempionu su Klivlando "Cavaliers" tapęs J.R.Smithas paaiškino, kuo Los Andželo "Lakers" lyderis LeBronas Jamesas skiriasi nuo NBA legendų Michaelo Jordano ir Kobe Bryanto.



"LeBronas rodo pavyzdį savo požiūriu į darbą. Jo išskirtinis bruožas - sugebėjimas tempti komandą savo darbo etika, - dėstė J.R.Smithas "The Pat McAfee Show". - Žinoma, kuo geresnis žaidėjas, tuo lengviau jam tai daryti.Mano manymu, Jordanas to nedarė, ir Kobe nedarė. Daugelis žudiko instinktą turinčių žaidėjų nesugeba to daryti.

LeBronas nėra taškų rinkėjas. Taškų rinkėjas - tai žmogus, kuris iškelia sau vieną tikslą, kaip snaiperis. Jordanas ir Kobe žaisdavo gynyboje, bet jie buvo taškų rinkėjai, pelnydavo po 50,60 ar 70 taškų per mačą. Kai yra žaidėjas, kuris renka taškus, atkovoja kamuolius, atlieka perdavimus, įžaidinėja kamuolį, yra geras partneris, tuomet komandoje visiškai kita atmosfera.

LeBronas visiškai nepanašus į Jordaną ir Kobe, jų lyginti negalima. Negalima lyginti liūto ir tigro. Jie yra katinų šeimos, tačiau skirtingi. Liūtas - džiunglių karalius, visi lenkiasi prieš jį. Bet tai netrukdo tigrui pasakyti: "Aš taip pat kietas bičas".


Per savo karjerą NBA lygoje 34 metų 194 cm ūgio snaiperis, vilkėdamas Naujojo Orleano "Pelicans", Niujorko "Knicks" ir "Cavaliers" marškinėlius, viso sužaidė 961 rungtynes, vidutiniškai per 27 minutes pelnydavo 12,6 taško (37,4 proc. trit.), atkovodavo 3,2 bei perimdavo po 1 kamuolį ir atlikdavo 2,1 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: