„Rockets“ savininkas: man patinka protestai, jie daro Ameriką didžia

Hjustono "Rockets" savininkas Tilmanas Fertitta pareiškė, kad palaiko tūkstančius protestuojančių prieš rasinę nelygybę JAV.



"Žinome, kad yra blogų žurnalistų, yra blogų vadovų, yra nedaug blogų policininkų ir nedaug blogų protestuotojų, - teigia milijardierius. - Tai liūdina, nes man patinka protestai. Jie daro Ameriką didžia.

Atsiminkite, kaip mūsų komandai kilo nemalonumų sezono pradžioje, kuomet kai ką pakomentavome. Tai buvo nusivylimas, nes juk būtent tai daro Ameriką didžia. Ir man nepatinka, kad žiniasklaida nušviečia kažkokius negatyvius dalykus, kai yra tokia didžiulė problema, prieš kurią būtina protestuoti."

JAV vyksta masiniai protestai ir riaušės dėl G.Floydo nužudymo. Juodaodį vyrą Mineapolyje sulaikė gegužės 25 dieną įtariant jį susimokėjus parduotuvėje padirbta 20 dolerių kupiūra.


Vienas iš policininkų laikė G.Floydo kaklą prispaudęs keliu prie žemės ilgiau nei 5 minutes, nors pastarasis vis kartojo, kad negali kvėpuoti. Galiausiai vyras prarado sąmonę, buvo nugabentas į ligoninę, kur netrukus mirė.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: