Dokumentinio filmo apie M. Johnsoną pasirodymas numatytas 2021 m.

Dokumentinio filmo apie Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) bei Los Andželo "Lakers" legendą Magicą Johnsoną pasirodys 2021 metais.



Jau rašėme, kad tai bus analogas garsiai nuskambėjusiam "Paskutiniam šokiui" apie 90-ųjų Čikagos Bulls ir Michaelą Jordaną, o jo kūrimą paskatino ir pasirodžiusi informacija, kad panašus filmas bus kuriamas apie tragiškai žuvusią Los Andželo "Lakers" legendą Kobe Bryantą.

"Aš būsiu sekantis po Kobe! Ten bus daug apie krepšinį, bet ir apie tai, kaip persitvarkiau, pradėjau verslą, apie mano dabartinį gyvenimą. Laukiu su nekantrumu", - tuomet teigė 60-metė garsenybė.

Kūrėjai turės priėjimą prie įvairiausių M.Johnsono bei jo aplinkos žmonių archyvų, įskaitant ir dieną, kai ji buvo įtrauktas į Šlovės muziejų. Filme, kuris neturės režisieriaus, bus parodyta įspūdinga krepšininko karjera bei jo perėjimas į verslo pasaulį.


Earvingą "Magicą" Johnsoną 1979 metų NBA naujokų biržoje pirmuoju šaukimu pasirinko "Lakers" klubas, kuriame jis praleido visus savo 13 sezonų lygoje, 5 kartus tapo čempionu, 3 sykius išrinktas MVP ir dalyvavo 13-oje "Visų žvaigždžių" rungtynių.

206 cm ūgio įžaidėjas viso sužaidė 906 rungtynes, per kurias vidutiniškai pelnydavo 19,5 taško, atkovodavo 7,2 bei perimdavo 1,9 kamuolio ir atlikdavo net 11,2 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: