0:3 deficitą panaikinti žadėjęs Giannis gali praleisti ketvirtąjį mačą

Kaip jau rašėme, viena iš rimčiausių pretendenčių laimėti Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) čempionų žiedus laikyta Milvokio "Bucks" komanda atsidūrė ant tokio prarajos krašto, nuo kurio atsispirti nėra pavykę nei vienam klubui per visą lygos istoriją.



Reguliariojo sezono nugalėtojai penktadienį patyrė trečią pralaimėjimą iš eilės Rytų konferencijos pusfinalio serijoje prieš Majamio "Heat" klubą ir atsilieka 0:3.

Panašu, kad "Bucks" klubo ir jos lyderio Giannio Antetokounmpo laukia nuviliantis šio sezono finišas, tačiau graikas vis dar nepasiruošęs kelti baltos vėliavos ir tiki, kad jo komanda dar gali atsitiesti ir laimėti seriją 4:3 bei tuo pačiu perrašyti visą NBA lygos istoriją.

Visgi pranešama, kad jis pats gali nepadėti siekti šio istorinio žygdarbio. "Heat" oficialiai paskelbė, kad praėjusio sezono MVP dalyvavimas ketvirtajame serijos mače yra abejotinas.


G.Antetokounmpo suktelėjo čiurną penktadienio rungtynių pirmajame ketvirtyje, tačiau "Bucks" medikai tuomet leido žaisti toliau, o šiuo metu abejoja, ar jis galės padėti komandai.

Atkrintamosiose varžybose 25-erių 211 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 33 minutes renka 27,6 taško, atkovoja po 15 kamuolių ir atliko 6,4 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: