G. Karlas: nesiūlau Carmelo rizikuoti

Buvęs Denverio "Nuggets" vyriausiasis treneris George'as Karlas pasiūlė savo buvusiam auklėtiniui Carmelo Anthony pasirašyti naują sutartį su "Trail Blazers" ir likti Portlande kitam sezonui.



"Carmelo puikiai pritapo Portlande, jis tinka šiai komandai. Panašu, kad susiklostė puikus supratimas jo ir Terry Stottso, - teigia G.Karlas. - Tai toks trenerio ir žaidėjo ryšio lygis, kokio nemačiau per visą Anthony karjerą.

Dėl to rekomenduoju Carmelo grįžti į "Blazers". Jis puikiai suprato, ką gavo iš šios komandos, ir ką pats gali jai duoti. Gali mąstyti, ar atrodysi taip pat gerai "Knicks". Bet kokiu atveju privalėsi prisitaikyti.

Anthony šiuo metu yra tame karjeros etape, kai neverta rizikuoti."


Triskart olimpinis čempionas ir 10-ies "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis šiame tarpsezonyje taps laisvuoju agentu.

Praėjusiame NBA lygos reguliariajame sezone 36 metų 203 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 33 minutes įmesdavo 15,4 taško (38,5 proc. trit.), sugriebdavo 6,3 atšokusio kamuolio ir atlikdavo 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

Panašūs C.Anthony rodikliai buvo ir atkrintamosiose varžybose - 15,2 pelnyto taško (42,1 proc. trit.), po 5 atkovotus bei po 1 perimtą kamuolį ir po 2 rezultatyvius perdavimus per 35 minutes.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: