K.A. Townsas: po balandžio 13-osios manęs nebėra, kalbate su fiziniu apvalkalu

Vienas Minesotos "Timberwolves lyderių Karlas-Anthony Townsas papasakojo, koks jam emocingas buvo pirmasis NBA lygos sezono mačas prieš Detroito "Pistons".



"Vilkai" laimėjo rezultatu 111:101, o 25-erių metų 213 cm ūgio vidurio puolėjas buvo vedlys į pergalę - pelnė 22 taškus, atkovojo 11 kamuolių, atliko 7 rezultatyvius perdavimus ir blokavo 2 metimus.

Tai buvo pirmosios K.A. Townso rungtynės po jo motinos mirties balandžio 13 dieną.

"Tai labai daug reiškia man. Egoistiška, tačiau tai man yra labai svarbu.


Žinau tik tai, kad nutiko po balandžio 13-osios. Jūs galite matyti mane besišypsantį, kažkuo užsiimantį, tačiau tas Karlas mirė balandžio 13-ąją. Jis niekada negrįš. aš nepamenu to žmogaus. Jo nepažįstu. Jūs kalbate su mano fiziniu apvalkalu, o mano siela seniai mirė.

Norėčiau atsakyti į jūsų klausimą. Tačiau tas žmogus, kurio jūs klausiate, egzistavęs iki balandžio 13-osios, aš jo nepažįstu", - pareiškė dukart "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis bendraudamas su žiniasklaidos atstovais.

Krepšininkas pasiėmė sau kamuolį, su kuriuo buvo žaidžiama rungtynėse, ketina jį padovanoti tėvui, kuris galės jį šeimos namuose šalia su mamos palaikais.

"Sakiau jai, kad noriu iškovoti šią pergalę ir atnešti jai šį kamuolį. Džiaugiuosi, kad pavyko tai įgyvendinti", - pasakė K.A. Townsas.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: