K. Perkinsas: net M. Jordanas norėtų matyti Kobe ant NBA logotipo – palaikau K. Irvingą

K. Perkinsas: net M. Jordanas norėtų matyti Kobe ant NBA logotipo – palaikau K. Irvingą

Kaip jau rašėme, skandalingasis Bruklino "Nets" atakų organizatorius Kyrie Irvingas pasisakė už tai, kad Los Andželo "Lakers" legendos Kobe Bryanto atvaizdas būtų patalpintas ant NBA logotipo.



Lygos superžvaigždė savo "Instagram" paskyroje patalpino montažą su K.Bryantą vaizduojančia emblema. Taip pat K.Irvingas pažymėjo, jog juodaodžiai žaidėjai įnešė lemiamą indėlį vystant lygą. Šiuo metu ant logotipo puikuojasi baltaodžio Šlovės muziejaus nario Jerry Westo siluetas.

2008 metų NBA čempionas, o dabar ESPN ekspertas Kendrickas Perkinsas pritarė šiai idėjai.

"NBA logotipas – tai simbolis. Tai prezentavimas. Kobe gyveno krepšiniu. Sunku įsivaizduoti geresnę žaidimo prezentavimą, nei Kobe ant lygos logotipo.


Mambos mentalitetas. Tik pagalvokite. Toks logotipas ant žaidėjų marškinėlių būtų nuolatinis priminimas apie tai, ką jie privalo daryti kiekviename mače, atiduoti visas jėgas, kad niekas negali nuspėti, kas atsitiks rytoj.

Kobe Bryantas – ikoniškas personažas. Jis parodė pavyzdį. Jis atvėrė kelią kitiems. Jis buvo mentorius.

Niekas iš praeities garsenybių neprieštarautų, kad ant logotipo būtų Kobe, įskaitant ir Michaelą Jordaną. MJ dalyvavo Bryanto minėjime ir pasisakė šia tema. Jis pasakė, kad kai mirė Kobe, mirė dalelė jo paties.

Palaikau Kyrie iniciatyvą. Raginu pagerbti šį žmogų. Jis to nusipelnė", – teigia K.Perkinsas.

Priminsime, kad K.Irvingas savo pareiškime ne tiek akcentavo K.Bryanto patalpinimą ant logotipo, kiek juodaodžių žaidėjų dominavimą lygoje ir būtinybę atiduoti duoklę jiems.

"Tai turi įvykti, manęs nejaudina, kas ką apie tai pasakys. Juodieji karaliai sukūrė šią lygą. Visiems, kas sako, kad ne spalvoje prasmė. "Juodieji" arba "Juodieji karaliai" – štai kaip mes save vadiname. Tai yra tie žodžiai, kuriais engėjai atsisakydavo vadinti mano protėvius.

Mes – juodieji karaliai. Susitaikykite su tuo", – rėžė daugybe skandalingų poelgių bei pareiškimų pagarsėjęs gynėjas.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: