Buvęs „Lakers“ treneris: kai „Bulls“ iškovojo titulus, visi rimti varžovai jau buvo pasitraukę

Buvęs „Lakers“ treneris: kai „Bulls“ iškovojo titulus, visi rimti varžovai jau buvo pasitraukę

Buvęs Los Andželo "Lakers" fizinio parengimo treneris Gary Vitti mano, kad Michaelui Jordanui ir legendiniams "Bulls" pasisekė pasiekti piką 90-aisiais.



Specialisto teigimu, Čikagos klubui neteko susidurti su iš tiesų pajėgiais oponentais.

"Kai Michaelas iškovojo savo pirmąjį titulą 91-aisiais, o taip pat ir likusius penkis, visi rimti varžovai jau buvo pasitraukę.

"Lakers" didybė tuo metu baigėsi, kadangi išėjo Kareemas, o Magicui nustatė ŽIV. Jam neteko turėti reikalų su didžiąja "Lakers" komanda, Kareemas nedalyvavo serijoje, kurioje jam galėjo priešpastatyti, net nežinau, ką jie ten turėjo. Billas Cartwightas ir Cliffas Levingstonas. Ką jie būtų galėję padaryti prieš Kareemą.


Žodžiu, jis nežaidė prieš "Lakers", o "Celtics" greitai paseno. Birdas, Parishas ir McHale'as tuo metu ryškiai pablogino savo žaidimą, su "Celtics" buvo baigta. Tuomet tiesiog nebuvo pajėgių varžovų, "Pistons" taip pat buvo jau ne tie.

Jei pažvelgsime į šešis "Bulls" titulus, tai prieš ką jie tuomet žaidė? Jie nežaidė su čempioniškomis 80-ųjų komandomis – "Lakers", "Celtics", "Sixers" ir "Pistons. Kiekviena iš šių komandų turėjo savo galingas atkarpas, kurios baigėsi.

Nesinori nuvertinti Michaelo, jis darė tai, ką privalėjo. Jis dominavo, tačiau žaidimas buvo jau ne tas, tai buvo jau kitas reikalas", – pareiškė G.Vitti.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: