J. Embiidas toliau negaili pagyrų sau: kai žaidžiu maksimaliai – tai geriausio pasaulyje žaidėjo lygis

J. Embiidas toliau negaili pagyrų sau: kai žaidžiu maksimaliai – tai geriausio pasaulyje žaidėjo lygis

Filadelfijos "76ers" lyderis Joelis Embiidas, paklaustas apie savo galimybes šį sezoną iškovoti NBA lygos MVP titulą, paprašė žurnalistų neskubinti įvykių.



"Dar labai anksti apie tai kalbėti. Lemiamu faktoriumi taps sveikata. Esu įsitikinęs, kad pernai, jei būčiau sužaidęs 10 rungtynių daugiau, būčiau tapęs MVP – turint omenyje mano statistiką ir komandos rezultatus.

Šiame sezone jau daug ko svarbaus įvyko, mes rungtyniaujame be savo antro svarbiausio žaidėjo, tad priešaky dar labai daug darbo.

Visada stengiuosi žaisti maksimaliai – tai geriausio pasaulyje krepšininko lygis. Kad komanda toliau laimėtų, turiu būti tas žaidėjas kiekviename mače", – teigia J.Embiidas.


Kaip jau rašėme, neseniai rekordinius 50 taškų per 27 minutes surinkęs kamerūnietis pareiškė, kad jis gali būti aikštelėje tuo, kuo tik panorės – Shaquille'u O'Nealu, Dirku Nowitzki, Kobe Bryantu arba Michaelu Jordanu.

Šiame sezone 27 metų 213 cm ūgio vidurio puolėjas vidutiniškai per 33 minutes renka po 28,4 taško, atkovoja 10,6 bei perima po 1 kamuolį, atlieka 4,2 rezultatyvaus perdavimo ir blokuoja 1,4 metimo.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: