Atasakomybę prisiėmęs R. Pelinka: „Lakers“ visada bus vienas gerbiamiausių klubų pasaulyje

Atasakomybę prisiėmęs R. Pelinka: „Lakers“ visada bus vienas gerbiamiausių klubų pasaulyje

Prieš sezoną vienais favoritų laimėti NBA čempionų titulą laikyti Los Andželo "Lakers" krepšininkai net nesugebėjo patekti į įkrintamąsias varžybas.



Kalifornijos klubo generalinis vadybininkas bei krepšinio operacijų prezidentas Robas Pelinka pripažino, kad buvo padaryta klaidų formuojant sudėtį.

"Lakers" sezonas buvo nesėkmingas visuose lygmenyse. Mūsų sirgaliai laukė daugiau. Pirmiausia kalta vadyba su manimi priešakyje, kuri nesugebėjo surinkti tinkamos sudėties.

Taip pat kalti treneriai, kurie nesugebėjo nuteikti žaidėjų imtis atsakomybės. Kalti fizinio parengimo treneriai, kurie privalo daryti viską, kas įmanoma, kad žaidėjai būtų sveiki ir rungtyniautų aukščiausiu lygiu, kadangi gerbėjai to nusipelnė.


Manau, kad jei jauti nusivylimą, privalai prisiimti kaltę sau ir pažadėti imtis permainų. Darbas prasideda šiandien. Pasikalbėjome su kiekvienu žaidėju, kad suvoktume jų mintis ir nuspręstume, ką galima padaryti geriau.

Mūsų sirgaliai laukia čempioniško lygio žaidimo kiekviename sezone. Mes tai žinome ir bandome ties tuo dirbti jau dabar. "Lakers" buvo ir bus vienas gerbiamiausių klubų visose sporto šakose pasaulyje", – pareiškė R.Pelinka.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: