S. Curry papasakojo, kad „Warriors“ jo vos neišmainė į „Bucks“ kartu su M. Ellisu

S. Curry papasakojo, kad „Warriors“ jo vos neišmainė į „Bucks“ kartu su M. Ellisu

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) superžvaigždė ir San Fransisko "Golden State Warriors" lyderis Stephenas Curry papasakojo, kaip jo vos neišmainė į Milvokio "Bucks" kartu su Monta Ellisu 2012 metais.



"Užeinu į rūbinę, ruošiuosi rungtynėms ir matau televizijoje bėgančią eilutę: "Mainai NBA: "Warriors" keičia Monta Ellisą, Ekpe Udoh ir dar kažką į Andrew Bogutą". Taip mes sužinojome apie mainus.

Vėliau į rūbinę užėjo Monta, jis ką tik kalbėjo telefonu su savo agentu. Ir tai buvo pusantros ar dvi valandos iki rungtynių pradžios. Jis iš tiesų nusiminė, tačiau buvo ryžtingas: "Nusiraminkite, tai iš tiesų vyksta". Jis buvo sirgalių numylėtinis, tad tai buvo stiprus smūgis visiems.

Taip viskas įvyko, atsisveikinome su Monta, Ekpe ir išsiskirstėme. Tuomet treneris Markas Jacksonas išsivedė mane iš rūbinės ir pasakė: "Paklausyk, privalai tai žinoti. Jie norėjo į sandėrį įtraukti ir tave, tačiau dėl kažkokios priežasties tai neįvyko. Kažkiek prisidėjau ir aš.


Noriu, kad taptum komandos lyderiu. Tikime tavimi, tik pirmiausia turi išsigydyti traumą, tam paskirsime likusią sezono dalį. " Pamenu kaip jis ištarė: "Įrodyk, kad nesu melagis", – prisiminimais pasidalijo 34-erių S.Curry.

Vėliau atakų organizatorius triskart tapo NBA čempionu, dusyk – lygos MVP bei dalyvavo aštuoneriose "Visų žvaigždžių" rungtynėse.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: