Išpirkus milžinišką kontraktą su „Rockets“ J. Wallas kelsis į Los Andželą

Išpirkus milžinišką kontraktą su „Rockets“ J. Wallas kelsis į Los Andželą

Kaip jau rašėme, Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždė Johnas Wallas neseniai aktyvavo savo opciją kontrakte su Hjustono "Rockets" bei kitą sezoną turėjo uždirbti 47,4 mln. dolerių.



Abi pusės iškart sėdo prie derybų stalo ir rado kompromisą. Kaip praneša ESPN, galiausiai buvo sutarta dėl kontrakto išpirkimo, krepšininkui atsisakant 6,5 mln.

Teigiama, kad penkerių "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis sudarys sutartį su Los Andželo "Clippers" pasinaudojant išimties taisykle, kuri ir sudaro apie 6,5 mln. dolerių.

Prieš sezoną J.Wallas susitarė, kad nežais, kol jam nebus rastas tinkamas išmainymo variantas. Vėliau gynėjas pareiškė, kad rungtyniaus, jei nuo pirmojo mačo bus starto penkete. Klubas nutarė netenkinti žaidėjo norų, tad aikštėje praėjusiame sezone jis taip ir nepasirodė.


Krepšininkas stebėjo "Rockets" rungtynes arenoje bei savarankiškai treniravosi Majamyje.

2020-2021 metų sezone 31-erių 191 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 32 minutes rinko 20,6 taško (31,7 proc. trit.), atkovojo 3,2 bei perėmė 1,1 kamuolio, atliko 6,6 rezultatyvaus perdavimo ir klydo 3,5 karto.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: