Paaiškėjo J. Hardeno ir J. Tate'o konflikto detalės

Kaip jau rašėme, NBA lygos superžvaigždė ir Hjustono "Rockets" lyderis Jamesas Hardenas vis dar laukia išmainymo į kitą komandą, o iki to treniravosi ir ruošėsi naujajam sezonui su Teksaso komanda.



Tokia situacija sukėlė įtampą "raketų" rūbinėje, tarp garsiausio lygos barzdočiaus ir jo bendraklubių ne kartą kilo žodiniai konfliktai, vieno jų metu gynėjas metė kamuolį į komandos naujoką Jae'Seaną Tate'ą.

Ketvirtadienį paskelbtos šio incidento detalės.

Konfliktas įvyko dvipusio žaidimo metu, kai rezervo krepšininkai su J.Tate'u ir DeMarcusu Cousinsu pirmavo prieš pagrindinę sudėtį.


25-erių 193 cm ūgio naujokas užbaigė ataką su J.Hardeno pasipriešinimu bei iššaukiančiai pažvelgė į žvaigždę. Pastarasis metė kamuolį į bendraklubį, tačiau nepataikė.

Priminsime, kad "Rockets" praleido sezono starto mačą dėl koronaviruso protrūkio komandoje, o lyga skyrė 50 tūkst. dolerių baudą už lygos taisyklių pažeidimą dėl lankymosi viešose vietose pandemijos metu.

31-erių 196 cm ūgio gynėjas sužaidė dvejas priešsezonines rungtynes, kuriose vidutiniškai per 24 minutes rinko po 16 taškų (41,7 proc. trit.), atkovojo po 5 bei perėmė 1,5 kamuolio ir atliko 6,5 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: